Uw portefeuille login
Bank ten Cate & Cie Logo
Menu
Bank ten Cate logo op een glazen deur

Een uiterst persoonlijke aanpak

Bank ten Cate & Cie hecht veel belang aan een vertrouwensrelatie voor de lange termijn. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en continuïteit zijn hierbij het uitgangspunt. Als familiebedrijf kunnen wij ons optimaal verplaatsen in de uitdagingen van onze cliënten op het gebied van nalatenschap, planning, investeringen en cashflow. Doel is te allen tijde de bescherming van het vermogen van u als cliënt.

Bank ten Cate & Cie is de enige private bank in Nederland die in eigendom is van één familie. De familie Ten Cate heeft de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van de bank ook voor de toekomst gewaarborgd. Niet winstmaximalisatie, maar de groei en bloei van Bank ten Cate & Cie staan voorop. De familie streeft daarnaast naar blijvende soliditeit om het bedrijf door te geven aan toekomstige generaties. Daarmee genieten ook onze cliënten zekerheid op lange termijn.

Onze onafhankelijkheid en transparante werkwijze garanderen dat uw belangen en die van de bank altijd parallel lopen. De gehele dienstverlening van Bank ten Cate & Cie is toegespitst op de individuele behoeften en belangen van u als cliënt. De bank verleent geen commerciële kredieten of hypotheken en handelt niet voor eigen rekening in effecten.