Uw portefeuille login
Bank ten Cate & Cie Logo
Menu
Bank ten Cate logo op een glazen deur

Directie Bank ten Cate & Cie

Directie van Bank ten Cate & Cie

Egbert ten Cate

Directielid sinds de overname door de familie Ten Cate in 1994. Werkte jarenlang in de City of London en daarna als partner in een management consultancy. Startte verschillende bedrijven en deed overnames, onder meer van een participatiemaatschappij en een effectenbank. Studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en Business Administration aan Columbia University, New York.

Reinier Westeneng

Directievoorzitter, en lid van de directie sinds de overname in 2013 van de private-bankingactiviteiten van SNS, waar hij als directeur verantwoordelijk was voor private banking. Was daar eerder aandelenanalist en hoofd research. Studeerde economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en voltooide de postdoctorale opleiding tot Register Beleggings Analist (RBA).

Wouter Haanappel

Directielid sinds september 2020. Heeft een lange carrière bij ABN AMRO achter de rug en was in zijn laatste functie aldaar regiodirecteur ABN AMRO MeesPierson Midden Nederland. Daarna was hij werkzaam als directeur van InsingerGilissen Services. Studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam.

Keep it simple.
Egbert ten Cate, directeur